Hefboom voor Sociale economie

Maatwerkbedrijven, ondernemingen binnen de lokale diensteneconomie en de SINE-ondernemingen zetten in op tewerkstelling van mensen met een grote afstand tot de arbeidsmarkt. Zij kunnen bij Hefboom terecht.

Beschutte werkplaats BW Pajottenland

Nieuws

 • Pilootproject giftenadministratie

  Pilootproject giftenadministratie

  De dienstverlening van Hefboom is er niet enkel voor coöperaties. We ondersteunen ook andere organisaties die werken aan maatschappelijke doelstellingen. Eén daarvan is Hart voor Handicap. Met hen werken we nu samen in een pilootproject om hun giftenadministratie efficiënter te organiseren.

  Lees verder

 • Terugblik: nieuwjaarsevent

  Terugblik: nieuwjaarsevent

  Bestuurders, klanten, partners en vrijwilligers van Hefboom kwamen op 6 februari samen op een nieuwjaarsevent, in samenwerking met Trividend. We keken met getuigenissen van onze klanten terug op het afgelopen jaar en blikten vol enthousiasme met onze voorzitters vooruit naar de kansen voor 2024.

  Lees verder

 • 12 miljoen euro aan nieuwe kredieten in 2023

  12 miljoen euro aan nieuwe kredieten in 2023

  In 2023 kenden we voor 12 miljoen euro aan nieuwe kredieten toe vanuit Hefboom. Daarmee ondersteunden we meer dan 120 sociale en duurzame projecten, kunstenaars en culturele organisaties en kwetsbare ondernemers.

  Lees verder