Hefboom voor Sociaal en duurzaam ondernemen

Wat we doen

Hefboom biedt:

vanuit de missie om te inspireren, faciliteren en het mee realiseren van organisaties en (burger)initiatieven die éénieders rechts op kwaliteitsvol en inclusief leven én werken mogelijk maken. We zijn overtuigd dat we dit als samenleving het best kunnen waarmaken door sociaal en duurzaam ondernemerschap te versterken.

Waarom Hefboom?

Organisaties, overheden maar ook individuen en lokale gemeenschappen ontwikkelen diensten en goederen om antwoorden te bieden op maatschappelijke noden met als doel een duurzame, sociale en inclusieve samenleving. Nieuwe uitdagingen vereisen innovatieve organisatievormen, diensten en producten. Hefboom stimuleert deze transitie en neemt er een actieve rol in op.

De scheidingslijn tussen profit- en social profitorganisaties vervaagt. Beide kunnen elkaars expertise en ervaring gebruiken. Op dit snijvlak verbindt, versterkt, vernieuwt Hefboom, ook met eigen initiatieven vanuit de volgende waarden:

Deskundigheid

Integriteit

Professionele betrokkenheid

Individuele en collectieve verantwoordelijkheid

Mee investeren?

Organisaties, ondernemingen en individuen die willen bijdragen aan een sociale en duurzame wereld investeren in Hefboom. Met deze middelen bieden we financiering, diensten en consultancy aan voor organisaties, ondernemingen en andere initiatieven met sociale en maatschappelijke doelstellingen.

Hefboom hanteert een participatief financieringsmodel. Investeren is gericht op maatschappelijk én financieel rendement, met de focus op een zo groot mogelijke duurzame impact. Zet je mee je schouders onder onze missie?

We helpen je graag verder

Hefboom cv & vzw

Cellebroersstraat 16B
1000 Brussel
T +32 (0)2 205 17 20
hefboom@hefboom.be

Je vindt ons op wandelafstand van het station Brussel Centraal.
Je komt in de Cellebroersstraat als je naar het zuidwesten loopt op de Kantersteen (280 meter) richting de Stuiversstraat. Vervolg dan je weg naar de Keizerslaan (300 meter) en sla rechtsaf naar de Cellebroersstraat.

Ons team

Liesbet Loeys

Kredietconsulent

Mike Manarpies

Kredietconsulent Impulskrediet

Margaux Van der Velde

Communicatieverantwoordelijke

Berten Ooms

Consulent coöperatieve dienstverlening

Onze partners

Nuttige documenten en info

Op zoek naar meer informatie over onze werking, jaarverslagen, aandeelhoudersbrieven, etc?