Consultingdiensten

Voor wie bieden we consultingdiensten?  

Elke organisatie, project of burgerinitiatief heeft af en toe nood aan een partner die mee nadenkt, zorgt voor extra input of die mee het proces bewaakt. Een externe stem is waardevol.  

Ons consultingteam is die partner voor jou. We zijn reisgezel of gids, geven een extra duwtje of waken er over dat kwaliteit primeert.  Hoe we die rol invullen is afhankelijk van jouw situatie.  Wij staan immers voor een aanpak op maat, gericht op de grootst mogelijke meerwaarde voor jouw organisatie en doelstellingen.  

Een partner voor zakelijke en strategische vragen

Een goed zakelijk en financieel beleid is de fundering om je activiteiten op uit te bouwen. Van kostprijsberekening tot meerjarenbegroting, een doorlichting van je bestuur tot de oprichting van een cv,.. Wij worden enthousiast van de zakelijke kant van sociaal en duurzaam ondernemen. 

De zakelijke vragen die we vaak horen en waar we graag mee aan de slag gaan zijn: 

Ook voor strategische vraagstukken kan je bij ons terecht. Of het nu een interne kwestie is of een van buitenaf opgelegd keuzeproces, een inhoudelijk nieuwe richting of een organisatorisch knelpunt, … we staan klaar om je hierin bij te staan met onze jarenlange expertise.  

We leiden je van een omgevingsanalyse langs scenario’s over krachtige doelstellingen, naar handige prestatie-indicatoren. Onze consultants ondersteunen je bij het formuleren van een inspirerende missie, een ambitieuze strategie en een realistisch meerjarenplan. Vooral als jij – net als wij – veel belang hecht aan een participatieve aanpak waarin alle stakeholders écht betrokken zijn.

En als de overheid meekijkt, bewaken we dat ook die (vorm-)verwachtingen ingelost worden. We kunnen je begeleiden van A-Z bij het uitwerken van een beleidsplan of je documenten doorlichten en feedback bezorgen waar nodig. Afhankelijk van jouw noden.

Welke begeleiding bieden we?  

Dat is onze job en de meerwaarde die we jou beloven.

Contact

Op zoek naar een gepaste aanpak voor jouw zakelijke vraagstukken?

Vul het contactformulier in :

Of neem rechtstreeks contact op:

Tom Wouters

Senior Consultant

+32 (0)2 205 17 29

+32 (0) 479 521 927

“De gloeilamp is niet ontstaan door het continu verbeteren van de kaars.”

Meer informatie:

Wil je graag meer weten over wat je kan verwachten van onze consultingdiensten? Hier vind je alvast wat bijkomende informatie terug :

Begeleiding bij doorstart en professionalisering van GiPSo