Trainingsaanbod

Flexibel

In-company training mogelijk voor elke opleiding

Doelgericht

en met persoonlijke feedback

Onze trainingen:

 • Commerciële training

  Commerciële training

  Enkel in-company training

  Deze commerciële opleiding is een salesgerichte training op maat van sociale ondernemingen. We bieden 3 keuzemodules aan, gericht op verschillende diensten en doelgroepen waarin je alles leert over verkopen, klantencontact en hoe je een uniek aanbod creëert en aanbiedt.

  Lees meer

 • Diepgaand veranderen

  Diepgaand veranderen

  9-10/11/2023

  Vermoeid van voortdurende veranderingen zonder blijvend of gewenst resultaat? Leer tijdens een tweedaagse training vorm geven aan diepgaande veranderingsprocessen die tot echt resultaat leiden en die bovendien energie geven.

  Lees meer

 • Duurzaam ondernemen

  Duurzaam ondernemen

  Enkel in-company training

  Tijdens dit traject ondersteunen wij je in het vormgeven van het duurzaamheidsbeleid van jouw organisatie en formuleren we adviezen op maat. We starten met een analyse van de voornaamste noden van jouw organisatie en maken een plan van aanpak op.

  Lees meer

 • Financiële vorming

  Financiële vorming

  23/01/2024 – 16/04/2024

  Deze training is bedoeld voor niet-financiële profielen. In 5 modules krijg je een solide basis in financiële kennis en financieel management. Gedurende 5 halve dagen leer je hoe je een financiële structuur opbouwt, hoe je financiële informatie begrijpt en beheert en over kasplanning en financiële rapportering.

  Lees meer

 • Intervisie in vogelvlucht (trainingsdag)

  Intervisie in vogelvlucht (trainingsdag)

  20/11/2023

  Ontdek de kracht van intervisie tijdens een ééndaagse opleiding. Tijdens deze training leer je hoe je effectieve intervisies kunt opzetten, structureren en leiden, zodat je jouw team kunt helpen bij het oplossen van problemen en het verbeteren van de samenwerking.

  Lees meer

 • Monkey management (trainingsdag)

  Monkey management (trainingsdag)

  17/10/2023

  Als je op zoek bent naar manieren om meer tijd vrij te maken voor je medewerkers en zo een meer betrokken en gemotiveerd team op te bouwen, is deze training iets voor jou. Je komt tot een succesvolle en productieve organisatie waarbij je meer tijd overhoudt voor wat jij belangrijk vindt.

  Lees meer

 • Via Via: leertraject over hoe de stem van belanghebbenden de zorgkwaliteit kan versterken

  Via Via: leertraject over hoe de stem van belanghebbenden de zorgkwaliteit kan versterken

  2/10/2023 – 14/12/2023

  De zorggebruiker centraal zetten en zo je kwaliteit verhogen, het lijkt een evidentie. Maar in de praktijk lijkt het niet altijd haalbaar. ViaVia bestaat uit 5 dagen inhoudelijke kennisopbouw (theorie, inspirerende casusleer en het leren kennen van instrumenten) afgewisseld met interactieve werkvormen en praktische toepassingen.

  Lees meer

Voor wie zijn onze trainingen? 

We bieden trainingen en opleidingen voor professionals uit organisaties die maatschappelijke meerwaarde beogen.  Zowel starters als meer ervaren profielen zijn welkom. De eventuele voorkennis of ervaring staat per training beschreven. Wens je graag een training in-house te organiseren? Dat kan zeker! Neem dan contact op met onze consultants onderaan deze pagina.

Een gevarieerd aanbod

Als consultant, financier of dienstverlener ervaren we vanuit hefboom dagelijks de uitdagingen waar sociale ondernemingen voor staan.  We werken antwoorden op maat uit en staan onze klanten bij om ze te implementeren in hun organisatie. Voor een aantal thema’s is het interessant de expertise te bundelen en aan te bieden aan meerdere deelnemers tegelijk. Daarom ontwikkelden we een open aanbod met diverse trainingen.  Hier kan je niet alleen kennis en inzichten opdoen van experten in een specifiek domein maar kan je ook leren van de ervaring van andere deelnemers. 

Onze opleidingen zijn steeds praktijkgericht en gaan vooral in op de concrete toepassing in de werkcontext van de deelnemer.  We werken in kleine groepen waarin er aandacht is voor ieders specifieke vragen.

Het aanbod verandert regelmatig op basis van wat we aan noden detecteren in het landschap. De trainingen in open aanbod (met vaste data) kan je ook altijd in-company aanvragen.

Contact

Heb je vragen over ons opleidingsaanbod, wil je een bepaalde training intern organiseren of heb je suggesties voor bijkomende thema’s? Neem dan contact op met Tom Wouters :

Meer weten over onze aanpak? 

 • Hefboom Consulting, onze aanpak en expertise:

"Een ambitieus plan voor meer maatschappelijke inclusie"

Steven, Consultant