Hefboom voor Zorg en welzijn

Ben jij een van die vele organisaties die zich inzet voor zorgbehoevenden, ons algemeen welzijn of armoedebestrijding en gelijke kansen? Hefboom heeft een aanbod dat je daarbij kan helpen.

Een coherent woonbegeleidingsbeleid en -aanbod voor CAW Brussel

Nieuws

 • Investeren in landbouwgrond en biodiversiteit

  Investeren in landbouwgrond en biodiversiteit

  De Landgenoten verenigt burgers en boeren om de biodiversiteit op onze velden te herstellen en te versterken. De stichting en coöperatie werd 10 jaar geleden met steun van Hefboom opgericht.

  Lees verder

 • Inclusiviteit in actie: een diepgaand gesprek met Mike

  Inclusiviteit in actie: een diepgaand gesprek met Mike

  In een tijd waarin inclusiviteit en diversiteit van cruciaal belang zijn, biedt Mike Manarpies’ verhaal een inspirerende blik achter de schermen bij Hefboom. Als kredietconsulent voor de Impulskredieten deelt Mike zijn ervaringen en inzichten over de bedrijfscultuur, persoonlijke groei en de uitdagingen van een inclusieve werkplek.

  Lees verder

 • Samenwerken in de eerstelijnszone, een blik achter de schermen

  Samenwerken in de eerstelijnszone, een blik achter de schermen

  Eerstelijnszones zijn opgericht om een effectieve en kwalitatieve eerstelijnszorg te garanderen. Dat gebeurt door het werk van lokale overheden, zorg- en hulpverleners beter op elkaar af te stemmen. Hefboom werkt met enkele partners mee aan een traject om die samenwerking te stroomlijnen.  

  Lees verder