Onze werking steunen

Wil je graag onze werking ondersteunen?

Ben je er net als wij van overtuigd dat een sociale en duurzame samenleving de juiste weg is? Dan kan je zowel de werking van onze coöperatie als die van onze vzw op verschillende manieren ondersteunen. Met gebundelde krachten kunnen we een meer eerlijke, duurzame en sociale samenleving worden. #iedereenhefboom

Vrijwilliger worden

Wil jij mee onze visie en missie uitdragen en sociale en duurzame organisaties actief mee ondersteunen? Naast onze aandeelhouders en een gedreven team kan Hefboom sinds jaar en dag rekenen op heel wat vrijwilligers. Onze vrijwilligers bestaan zowel uit individuen als uit partnerorganisaties die mensen afvaardigen om onze werking te versterken, hetzij als bestuurder of als lid van een van onze kredietcomités.

Word lid van onze community

Ben jij op zoek naar een manier om je spaargeld ethisch en duurzaam te investeren? Dan kan je net als meer dan 1.000 coöperanten onze missie en werking ondersteunen door aandeelhouder te worden.

Een gift doen aan Hefboom

Wil je onze werking graag ondersteunen met een gift? Dat kan je doen met volgende gegevens:

Begunstigde: Hefboom vzw

Rekeningnummer: BE83 7995 2366 5515 

Mededeling: Gift voor vzw Hefboom

Hefboom opnemen in je testament

Om onze werking te ondersteunen kan je Hefboom opnemen in je testament. Dankzij jouw steun, kunnen wij blijvend een hefboom zijn voor sociale en duurzame ondernemers. Wij ondersteunen hen met advies, trainingen en dienstverlening voor coöperaties en vzw’s.

Draag je onze missie een warm hart toe? Je kan op elk moment en geheel vrijblijvend meer informatie vinden op de website van testament.be of via onze collega Bart.