Werken bij Hefboom

Iets voor jou?

Ben je maatschappelijk geëngageerd en gedreven om mee te bouwen aan het Hefboomeffect? Heb je de professionele ervaring die we zoeken en is werken voor de sociale en duurzame economie iets voor jou? Dan word jij misschien onze nieuwe collega!

Vacatures


Momenteel heeft Hefboom volgende vacatures maar je kan ook steeds spontaan solliciteren:

Boekhouder

Samen met je collega’s maak je deel uit van de boekhoudafdeling van Hefboom. Je organiseert de boekhouding van de vereniging Hefboom. Het gaat om 2 vzw’s waarvoor je boekhoudkundige taken uitvoert en opvolgt. Daarnaast onderhoud je contacten met leveranciers en klanten en assisteer je ook bij de budgetopmaak.

Kredietadviseur / analist

Als kredietadviseur maak je deel uit van de frontoffice voor professionele kredieten en ontwikkel je mee een klantenportefeuille. Hefboom verschaft kredieten aan sociale en duurzame organisaties, de cultuursector en microkredieten aan kwetsbare ondernemers. Je analyseert aanvragen en verdedigt ze voor het kredietcomité.

Dossierbeheerder kredieten

Als dossierbeheerder maak je deel uit van de backoffice van onze kredietwerking. Naast algemene ondersteuning sta je in voor de verwerking en opvolging van professionele kredieten nadat ze werden goedgekeurd. Het gaat om kredieten voor sociale en duurzame organisaties, de cultuursector en microkredieten aan kwetsbare ondernemers.

Solliciteer spontaan

Overtuig ons van wat je kan betekenen voor Hefboom en we nemen je motivatie en CV op in onze database van kandidaten.

Maak alvast kennis met je mogelijks nieuwe collega’s van het Hefboom-team.