Werken bij Hefboom

Werken bij Hefboom iets voor jou?

Heb je de nodige professionele ervaring, ben je maatschappelijk geëngageerd en gedreven om mee te bouwen aan het Hefboomeffect? Is werken voor de sociale en duurzame economie wel iets voor jou? Dan word jij misschien onze nieuwe collega.

Voor de versterking van onze werking zoeken we:


Kredietconsulent (m/v/x)

Contract van onbepaalde duur – 100% – standplaats Brussel

Samen met je collega’s verschaf je kredieten tot 25.000 euro aan kwetsbare ondernemers die bij de bank geen of moeilijk toegang hebben tot financiering (www.impulskrediet.be). Als kredietconsulent werk je mee aan de bekendmaking van Impulskrediet. Je begeleidt en behandelt kredietaanvragen, je verdedigt ze voor het kredietcomité. Je bent lid van het kredietteam dat naast Impulskredieten ook kredieten verschaft aan sociale en duurzame initiatieven en de cultuursector.

Meer informatie over de functie, het profiel dat we zoeken en ons aanbod vind je in de vacature. Interesse? Graag reageren voor 1 december 2022. Bij vragen, neem contact op met Piet Callens via 02/205 17 20.


Allround boekhouder (m/v/x)

Contract van onbepaalde duur 80-100% – standplaats Brussel

Je staat samen met je collega’s in voor het verzorgen van de boekhoudingen van de VZW-werking binnen de Hefboom-groep. Je beheert – in overleg met jouw diensthoofd en je collega de boekhouding van de vzw’s van de Hefboom-groep “van A tot Z”.

Jij en je collega’s staan in voor het opmaken van facturen en periodieke rapportering. Je zorgt mee voor de doorstroming van van financiële informatie naar onze softwarepakketten en diensten.

Meer informatie over de functie, het profiel dat we zoeken en ons aanbod vind je in de vacature.

Vacature Allround boekhouder


Momenteel heeft Hefboom geen andere vacatures maar je kan steeds spontaan solliciteren. Overtuig ons van wat je kan betekenen voor Hefboom en we nemen je motivatie en CV op in onze database van sollicitaties. Maak alvast kennis met het Hefboom-team.


Solliciteer spontaan

Overtuig ons van wat je kan betekenen voor Hefboom en we nemen je motivatie en CV op in onze database van sollicitaties.

Maak alvast kennis met je mogelijks nieuwe collega’s van het Hefboom-team.