Word lid van ons kredietcomité

Hefboom zoekt vrijwilligers die het kredietcomité willen vervoegen. Als lid keur je mee kredietaanvragen goed van sociale en duurzame organisaties.

Hefboom is meer dan 35 jaar actief als impact financier. We financieren organisaties en bedrijven actief in de social profit. We doen dat vooral met investeringskredieten, werkkapitaal en overbruggingskredieten. Onze klanten zijn organisaties en ondernemingen actief in de sociale economie, welzijn, zorg, gelijke kansen, culturele en sociaal-culturele sector, enz.

De kredietaanvragen worden voorbereid door de krediet consulenten en ter beslissing voorgelegd aan het kredietcomité. Bij de samenstelling streven we naar een mix van aanvullende competenties. We zoeken vrijwilligers met kennis en/of ervaring in kredietverlening, financiering, sociaal en maatschappelijk ondernemen, sector van sociale en duurzame economie… Een keer per maand komt het comité samen op een maandagmiddag (12u tot 14u) om de aanvragen te bespreken. Dat gebeurt vooral videoconferentie en af en toe ook fysiek in Brussel.

Interesse? Stuur je cv en motivatie naar piet.callens@hefboom.be. Vragen? Neem contact op met Piet Callens via 02 205 17 20.