Hefboom werft aan!

Hefboom heeft momenteel 3 openstaande vacatures. Heb jij een hart voor het ondersteunen van sociale en duurzame projecten of ken je iemand, neem dan zeker een kijkje. We zoeken een boekhouder, een kredietadviseur / analist en een dossierbeheerder kredieten.

Hefboom werft aan!

Momenteel heeft Hefboom volgende vacatures maar je kan ook steeds spontaan solliciteren:

Boekhouder

Samen met je collega’s maak je deel uit van de boekhoudafdeling van Hefboom. Je organiseert de boekhouding van de vereniging Hefboom. Het gaat om 2 vzw’s waarvoor je boekhoudkundige taken uitvoert en opvolgt. Daarnaast onderhoud je contacten met leveranciers en klanten en assisteer je ook bij de budgetopmaak.

Bekijk volledige vacature

Kredietadviseur / analist

Als kredietadviseur maak je deel uit van de frontoffice voor professionele kredieten en ontwikkel je mee een klantenportefeuille. Hefboom verschaft kredieten aan sociale en duurzame organisaties, de cultuursector en microkredieten aan kwetsbare ondernemers. Je analyseert aanvragen en verdedigt ze voor het kredietcomité.

Bekijk volledige vacature

Dossierbeheerder kredieten

Als dossierbeheerder maak je deel uit van de backoffice van onze kredietwerking. Naast algemene ondersteuning sta je in voor de verwerking en opvolging van professionele kredieten nadat ze werden goedgekeurd. Het gaat om kredieten voor sociale en duurzame organisaties, de cultuursector en microkredieten aan kwetsbare ondernemers.

Bekijk volledige vacature