Hefboom zoekt ‘medewerker Back Office Kredieten’ en ‘Senior Consultant’

vacature

Hefboom heeft een vacature voor een medewerker Back Office Kredieten (deeltijdse tewerkstelling) en voor een Senior Consultant.

Ben je maatschappelijk geëngageerd en gedreven? Is het ondersteunen van sociale en duurzame initiatieven iets voor jou? Kom dan ons team versterken. Hefboom is een coöperatieve groep die sociale, culturele en duurzame initiatieven ondersteunt met financiering, consultancy en dienstverlening. We doen dat ondertussen ruim 30 jaar en zijn zo een gevestigde waarde binnen de sector. Momenteel hebben we 2 vacatures:

Medewerker Back Office Kredieten (deeltijdse tewerkstelling)

Heb je ervaring met back office voor kredietverlening? Interesse om te werken in een organisatie die sociale en duurzame initiatieven ondersteunt? Dan ben jij wellicht de geschikte kandidaat als back office medewerker kredieten bij onze afdeling Hefboom Financiering. We verschaffen al ruim 30 jaar verschillende vormen van financiering, gericht op specifieke sectoren of doelgroepen. Investeringskrediet, overbruggingskrediet, werkkapitaal, microkrediet, cultuurkredieten… Als back office medewerker ondersteun je het kredietproces.

Meer informatie over deze vacature en hoe je kan solliciteren, vind je op onze pagina WERKEN BIJ HEFBOOM.

Senior Consultant

Hefboom ondersteunt een breed scala aan organisaties in de social profit sector die maatschappelijke doelstellingen willen realiseren op een duurzame manier. Hefboom Advies is voor deze organisaties een partner die mee denkt en oplossingen aanreikt: we koppelen expertise en ervaring aan een hart voor de organisaties waarmee we samen werken. Ons doel: organisaties en mensen sterker maken zodat ze hun missie met méér kracht, goesting en overtuiging kunnen realiseren.

Meer informatie over deze vacature en hoe je kan solliciteren, vind je op onze pagina WERKEN BIJ HEFBOOM.