Vacature Kredietconsulent (m/v/x)

© Arthur / Adobe Stock

Met Hefboom verschaffen we ethische en duurzame kredieten aan ondernemingen en organisaties uit specifieke sectoren of doelgroepen. We zoeken een kredietconsulent voor onze Impulskredieten aan (startende) ondernemers.

Impulskrediet is een krediet voor ondernemers die geen of moeilijk toegang hebben tot bankkredieten. Dankzij deze lening tot 25.000 euro krijgen startende of herstartende ondernemers de kans om toch hun zaak uit te bouwen.

Als kredietconsulent zoek je samen met je collega’s naar nieuwe klanten. Je behandelt kredietaanvragen, je bereidt ze voor en verdedigt ze voor het kredietcomité. Na toekenning volg je als beheerder het dossier op. Je bent het aanspreekpunt voor Impulskrediet, zowel binnen als buiten Hefboom. Je maakt deel uit van het Financieringsteam dat naast Impulskredieten ook kredieten verschaft aan sociale en duurzame initiatieven en de cultuursector.

Contract van onbepaalde duur, tewerkstelling 80% tot 100%, werkplek Brussel in combinatie met thuiswerk.

Meer informatie over de functie, het profiel dat we zoeken en ons aanbod vind je in de vacature.

Vacature Kredietconsulent downloaden

Graag reageren tot 10 januari 2022.

Je sollicitatiebrief met motivatie en CV mag je sturen naar vacatures@hefboom.be.
Voor meer info kan je ook telefonisch contact opnemen met Piet Callens, verantwoordelijke Hefboom Financiering op 02/205.17.20.