Gratis financiële quick scan voor impact gedreven organisaties

Vraag je gratis financiële quick scan aan.

Detecteren en isoleren. Dat is de tactiek om het covid-virus verder terug te dringen. Ook voor de financiële toestand van je onderneming is dit de gepaste aanpak in post-covid tijden. Daarom bieden Trividend en Hefboom, met de steun van het Europees programma voor werkgelegenheid en sociale innovatie (EaSI) en het Vlaamse beleid voor werk en sociale economie, een gratis financiële quick scan aan. We doen dit voor een beperkt aantal organisaties en ondernemingen binnen de sociale en duurzame economie.

Na een gesprek en analyse van het door jou geleverde cijfermateriaal, bezorgen we je een eenvoudig rapport op basis van de huidige financiële structuur. We bekijken de uitdagingen van je organisatie en stellen een aantal opties voor om je financiële situatie te verbeteren. We bekijken ook welk type financiering het best geschikt is voor je organisatie. Dankzij de jarenlange ervaring van Trividend en Hefboom in de sector van impact financiering kan je rekenen op een doorlichting en advies met kennis van zaken.

De financiële quick scan is daarenboven geheel vrijblijvend. Je hebt dus geen enkele reden om de gratis financiële quick scan van je bedrijf uit te stellen.

Geld maakt niet gelukkig…

…althans dat zegt het spreekwoord. Trividend en Hefboom bewijzen sinds jaar en dag het tegendeel. Zo heeft Trividend sinds zijn ontstaan zo’n 7 miljoen euro geïnvesteerd in meer dan 80 organisaties die nauw verbonden zijn met de sociale economie. Hefboom financiert al ruim 30 jaar organisaties die een positieve maatschappelijke impact realiseren. Daarnaast beschikt Hefboom over een goed uitgebouwde adviesafdeling die organisaties ondersteunt en adviseert op het vlak van financieel management, goed bestuur, werkorganisatie, impactmeeting, kwaliteitsmanagement,…

Interesse in de gratis financiële quick scan?

Neem dan snel contact op want het aanbod is beperkt. Contacteer Pieter-Jan Van de Velde via pieter-jan@trividend.be  of telefonisch via 0485/21 01 55

Dankzij de samenwerking met Europa en Vlaanderen kunnen Trividend en Hefboom deze quick scan tijdelijk gratis aanbieden.

quick scan