Kom op tegen Kanker-krediet

Lenen tot

€ 50.000

Vaste rentevoet

2%

Een krediet voor sociale ondernemers en organisaties die actief zijn in de strijd tegen kanker

Sociale ondernemingen, vzw’s en coöperaties actief in de zorg die een meerwaarde willen bieden voor kankerpatiënten en hun omgeving, die elders moeilijk financiering vinden, krijgen hiermee een duwtje in de rug.

Kom op tegen Kanker ondersteunt al langer zorgorganisaties zonder winstoogmerk via toelagen, maar geeft dus nu via een lening ook een duwtje in de rug van sociale ondernemingen met een commercieel doel. Kom op tegen Kanker koos ervoor om voor dit krediet samen te werken met Hefboom.

Lenen van 5.000 tot 50.000 euro

Je kan op de website van Kom op tegen Kanker een voordelig krediet aanvragen tussen 5.000 en 50.000 euro tegen een rentevoet van 2%. Een krediet kan worden aangevraagd alleen of in combinatie met een betoelaging.

Je kan deze lening aanwenden voor bijna alles wat betrekking heeft op je werking, bv. voor investeringen, als start- of werkkapitaal, projectfinanciering,… Je kan het krediet gebruiken voor je organisatie of voor een specifiek project.

Erkende coöperatie met Fairfin en Financité label

Met ruim 35 jaar ervaring financieren wij organisaties en ondernemingen die een antwoord bieden op maatschappelijke (sociale, ecologische en duurzame) uitdagingen. Lenen bij ons is kiezen voor ethische financiering.

Met Hefboom zijn we als coöperatie erkend door de Nationale Raad voor de Coöperatie. De erkenning garandeert dat we in overeenstemming met de coöperatieve waarden en principes werken.

We zijn een van de weinige financiële instellingen die over het Farifin & Financité label beschikken. Door financiële producten te keuren op hun sociale en ecologische waarde, draagt het label bij aan een meer duurzaam en solidair economisch model.

Of neem rechtstreeks contact op: