Algemene Vergadering Hefboom – Save the date!

Beste aandeelhouders en geïnteresseerden,

Nee, we zijn jullie niet vergeten! In deze bijzondere COVID-19 tijden is het Hefboom-team druk aan de slag om de dienstverlening op peil te houden.

Maar we zijn ook bezig met de voorbereiding van de jaarlijkse Algemene Vergadering. We kijken ernaar uit jullie in te lichten over onze activiteiten in 2019 alsook hoe we met de huidige bijzondere periode omgaan.

De planning van onze AV is voor een groot deel afhankelijk van de controles door onze commissaris-revisor op de jaarrekening 2019. Die werkt momenteel de laatste details af, waarna onze Raad van Bestuur begin volgende week de nodige documenten en verslagen voorbereidt.

Hoe gaan we dit doen in tijden van social distancing? Wel, het wordt geen gewone “fysieke” vergadering. We plannen een videoconferentie die je zowel via internet als via telefoon zal kunnen volgen.

Zoals de planning er nu naar uitziet zullen we op dinsdag 9 juni om 18u vergaderen.

Kruis je deze datum alvast in je agenda aan? In alle geval sturen we je volgende week een persoonlijke uitnodiging als aandeelhouder!

De Hefboomteams bundelden hun expertise van het organiseren (hosten) van online vergaderingen samen in een handleiding. Lees hierover alvast meer via: Tips en tricks voor een virtuele Raad van Bestuur

Houd u gezond!

John Vanwynsberghe
Algemeen directeur Hefboom vzw/cvba