Onze klanten in beeld: ondersteuning bij complexe uitdagingen voor Wereld Missie Hulp

Reportage: Wereld Missie Hulp

Beelden zeggen vaak meer dan duizend woorden. We proberen regelmatig, in een duizendtal woorden, een helder beeld te geven van onze werking. Dat doen we door succesverhalen met klanten uit te schrijven. Voor deze videoreeks gooien we het over een andere boeg en laten we onze klanten zelf aan het woord. Over hun missie, visie en projecten. Geen betere manier om weer te geven hoe we de sociale en duurzame sector ondersteunen dan door het hen zelf te laten vertellen.

In deze tweede reportage laten we Wereld Missie Hulp aan het woord.

Wereld Missie Hulp is een vzw die via ontwikkelingsprojecten de leefomstandigheden van mensen in de derde wereld op een duurzame manier wil verbeteren. De middelen daarvoor halen ze hoofdzakelijk uit de inzameling van kledij en andere goederen. Maar een wereldwijde werking is niet altijd makkelijk. Op zoek naar ondersteuning bij de complexe uitdagingen, gingen ze in zee met Hefboom.

“Vanaf dag één toonden ze een enorme betrokkenheid. Ze hielpen ons bij de uitdaging om nieuwe doelgroepen te vinden, om de marktanalyse op punt te stellen en de humanitaire verzendingen te bestendigen. Ze hebben ons daarin echt heel goed begeleid.”, aldus Ilona De Coster.