Optimaliseren van je interne werking met steun van Impact Together

Vzw’s en sociale-economiebedrijven die streven naar sociale inclusie en die hun interne werking willen optimaliseren, kunnen daarvoor beroep doen op het fonds Impact Together. Een filantropisch fonds van BNP Paribas Fortis in samenwerking met de Koning Boudewijnstichting.

Door het financieren van externe consultancy, bepaalde strategische investeringen en door het inzetten van het netwerk van de Koning Boudewijnstichting wil Impact Together bij de geselecteerde organisaties een proces van structurele versterking in gang zetten. 

De ondersteuning loopt over drie jaar en de totale financiering kan in die periode oplopen tot 80.000 euro. 

De deadline voor indienen van een aanvraag was 9 november 2023. Heeft jouw organisatie ingetekend op deze oproep en ben je op zoek naar ondersteuning? Neem gerust contact met ons op. 

Hefboom werkt ondertussen al geruime tijd samen met de Koning Boudewijnstichting in verschillende projecten. Wij hebben de expertise om jouw organisatie naar een hoger niveau te tillen met ons team van ervaren medewerkers. 

Wij zijn een partner voor organisaties, projecten en initiatieven die een duwtje in de rug kunnen gebruiken. Voor hen zijn we een externe stem die mee nadenkt, zorgt voor extra input en mee het proces bewaakt. Via het project Impact Together kan ook jouw organisatie beroep doen op onze consultingdiensten.

Wil je meer weten over hoe we jouw organisatie kunnen begeleiden?

Neem vrijblijvend contact op met onze collega Steven:

Meer info over de oproep: https://kbs-frb.be/nl/impact-together