Hoe tevreden zijn de klanten van Hefboom Advies?

Percentage tevreden klanten? 99%

Een externe auditor van het kwaliteitslabel Qfor vroeg acht organisaties van Hefboom Advies hoe zij sleutelaspecten van de verkregen diensten evalueerden. De interviews vonden plaats in het kader van de verlenging van onze Qfor licentie. Tot ons genoegen was 99% van de bevraagden waren uitermate positief.


Een greep uit de uitspraken van onze klanten:

 

“Hefboom heeft ons begeleid en een training gegeven rond leiderschap voor leidinggevenden. Een paar teams bij ons volgen dat traject. Ze werken echt uitdagend en scheppen een kader om in te groeien. Ze hanteren goede methodieken en werken echt op maat.”

“De consultants zijn heel goed. Ze werken co-creatief. We hebben een basistekst die zij helpen verbeteren op basis van hun kennis. Ze denken echt met ons mee en passen zich aan aan onze noden.”

“De rapporten zijn heel professioneel. Ze zien niets over het hoofd en schetsen een breed beeld van de problematiek.”

Een positieve audit mondt uit in een certificaat dat drie jaar geldig is. Voorbeelden van thema´s waar de organisaties een beroep op deden bij Hefboom Advies waren Leiderschap en goed bestuur, Strategie en beleidsplanning, Procesverbetering en kwaliteit en Theory of change en sociale impact.

Indien u geïnteresseerd bent in de ondersteuning van Hefboom nodigen we onszelf graag uit voor een vrijblijvend gesprek. Neem dan contact op via t +32 (0)2 205 17 20 of hefboom@hefboom.be