Werken bij Hefboom

Word jij onze nieuwe collega?

Werken bij Hefboom iets voor jou?

Heb je de nodige professionele ervaring, ben je maatschappelijk geëngageerd en gedreven om mee te bouwen aan het Hefboomeffect? Is werken voor de sociale en duurzame economie wel iets voor jou? Dan word jij misschien onze nieuwe collega.

Voor de versterking van onze kredietwerking zoeken we een

Kredietconsulent (m/v/x)

Contract van onbepaalde duur 80% tot 100% – Brussel / thuiswerk

Impulskrediet is het microkrediet van Hefboom voor ondernemers die geen of moeilijk toegang hebben tot bankkredieten. Dankzij deze lening tot 25.000 euro krijgen startende of herstartende ondernemers de kans om toch hun zaak uit te bouwen.

Als kredietconsulent zoek je samen met je collega’s naar nieuwe klanten. Je behandelt kredietaanvragen, je bereidt ze voor en verdedigt ze voor het kredietcomité. Na toekenning volg je als beheerder het dossier op. Je bent het aanspreekpunt van Impulskrediet, zowel binnen als buiten Hefboom. Je maakt deel uit van het Financieringsteam dat naast Impulskredieten ook kredieten verschaft aan sociale en duurzame initiatieven en de cultuursector.

Meer informatie over de functie, het profiel dat we zoeken en ons aanbod vind je in de vacature.

Vacature Kredietconsulent downloaden

Graag reageren voor 10 januari 2022.

Je sollicitatiebrief met motivatie en CV mag je sturen naar vacatures@hefboom.be.
Voor meer info kan je ook telefonisch contact opnemen met Piet Callens, verantwoordelijke Hefboom Financiering op 02/205.17.20.


Momenteel heeft Hefboom geen andere vacatures maar je kan steeds spontaan solliciteren. Overtuig ons van wat je kan betekenen voor Hefboom en we nemen je motivatie en CV op in onze database van sollicitaties. Maak alvast kennis met het Hefboom-team.


Solliciteer spontaan

Overtuig ons van wat je kan betekenen voor Hefboom en we nemen je motivatie en CV op in onze database van sollicitaties.

Maak alvast kennis met je mogelijks nieuwe collega’s van het Hefboom-team.