Werken bij Hefboom

Versterk samen met ons sociaal en duurzaam ondernemerschap

Word jij onze nieuwe collega?

Werken bij Hefboom iets voor jou?

Heb je de nodige professionele ervaring, ben je maatschappelijk geëngageerd en gedreven om mee te bouwen aan het Hefboomeffect? Is werken voor de sociale en duurzame economie wel iets voor jou? Dan word jij misschien onze nieuwe collega.

Voor de versterking van onze werking zoeken we:


Kredietconsulent (m/v/x)

Contract van onbepaalde duur 80-100% – Brussel en thuiswerk

Als ethische financier richt Hefboom zich op specifieke sectoren en doelgroepen: elk van deze kredieten draagt bij tot de realisatie van een sociale en duurzame samenleving, ze helpen individuen & organisaties een positieve maatschappelijke impact te genereren. Voor de versterking van onze kredietwerking zoeken we een:
Kredietconsulent.

Je staat in voor de financiering van organisaties in de sociale economie, zorg & welzijn, ecologie, duurzame innovatie en de cultuursector.

Je zoekt mee nieuwe klanten, je vertegenwoordigt Hefboom op evenementen, je werkt actief mee aan de promotie van ons kredietaanbod en bouwt een netwerk uit. Je behandelt kredietaanvragen, je bereidt een kredietdossier voor en verdedigt het voor het kredietcomité. Na toekenning volg je als beheerder dossiers op en ben je ook het aanspreekpunt voor de klant.

Meer informatie over de functie, het profiel dat we zoeken en ons aanbod vind je in de vacature.

Vacature Kredietconsulent


Allround boekhouder (m/v/x)

Contract van onbepaalde duur 80-100% – standplaats Brussel

Je staat samen met je collega’s in voor het verzorgen van de boekhoudingen van de VZW-werking binnen de Hefboom-groep. Je beheert – in overleg met jouw diensthoofd en je collega de boekhouding van de vzw’s van de Hefboom-groep “van A tot Z”.

Jij en je collega’s staan in voor het opmaken van facturen en periodieke rapportering. Je zorgt mee voor de doorstroming van van financiële informatie naar onze softwarepakketten en diensten.

Meer informatie over de functie, het profiel dat we zoeken en ons aanbod vind je in de vacature.

Vacature Allround boekhouder


Momenteel heeft Hefboom geen andere vacatures maar je kan steeds spontaan solliciteren. Overtuig ons van wat je kan betekenen voor Hefboom en we nemen je motivatie en CV op in onze database van sollicitaties. Maak alvast kennis met het Hefboom-team.


Solliciteer spontaan

Overtuig ons van wat je kan betekenen voor Hefboom en we nemen je motivatie en CV op in onze database van sollicitaties.

Maak alvast kennis met je mogelijks nieuwe collega’s van het Hefboom-team.