Zin om te pionieren?

Hefboom ontwikkelt de Kunstlening, een renteloze lening voor aankoop van kunst. We zoeken daarvoor een kredietconsulent met ervaring in consumentenkrediet.

Hefboom vacatureHefboom verschaft al ruim 30 jaar verschillende vormen financiering, gericht op specifieke sectoren of doelgroepen. In de zomer van 2018 kreeg Hefboom de opdracht van de Vlaamse Overheid om de Kunstlening, een renteloze lening voor particulieren, te ontwikkelen voor de aankoop van kunst. Met deze lening kan je een kunstwerk aankopen van een kunstenaar die in Vlaanderen of Brussel woont en werkt.

Hefboom werkt voor de ontwikkeling van Kunstlening nauw samen met Kunst in Huis en doorloopt momenteel de vergunningsprocedure om dit type consumentenkrediet te mogen verschaffen. We zoeken daarvoor nog een kredietconsulent met ervaring in consumentenkrediet die ons daarbij kan helpen en die nadien verantwoordelijk is voor de kredietbemiddeling en de realisatie van de eerste kredietdossiers.

Heb je zin om te pionieren, interesse in kunst én ervaring met consumentenkredieten? Dan ben jij wellicht de geschikte kandidaat. Meer informatie en hoe solliciteren, kom je te weten op onze vacature pagina.

Vacatures Hefboom