Johan Leman gastspreker algemene vergadering

Johan Leman AV

Hefboom verwelkomt Johan Leman als gastspreker op de algemene vergadering op 9 juni bij Amazone in Brussel.

Naast de gewone agenda over werkingsjaar 2017 van Hefboom cvba hebben we ook een eminente gastspreker. Rond 11u30 is er een boeiende uiteenzetting door JOHAN LEMAN, specialist bij uitstek als het gaat over migratie en migratiestromen, een bijzonder actueel thema.

Johan Leman (°1946) is professor in de sociale en culturele antropologie en is vooral bekend als de voormalig directeur van het Centrum voor Gelijkheid van Kansen en voor Racismebestrijding. Voorheen was hij de kabinetschef van de Koninklijk Commissaris voor het Migrantenbeleid, Paula D’Hondt. Verder is hij ook voorzitter van het bekende Brusselse Integratiecentrum “Foyer”. Johan Leman blijft het thema migratie, asiel, … van zeer nabij opvolgen. Meer over info over onze gastspreker.

Heb je interesse? Ben je Hefboom aandeelhouder dan schrijf je in via het inschrijvingsformulier voor de aandeelhouders. Ook als je (nog) geen aandeelhouder bent, kan je aansluiten voor de uiteenzetting. Stuur een mailtje naar hefboom@hefboom.be. Je bent van harte welkom.

De algemene vergadering vindt plaats op zaterdag 9 juni in de gebouwen van Amazone, Middaglijnstraat 10 in 1210 Brussel.