Laat een onvergetelijk indruk na

Neem Hefboom op in je duolegaat, en een deel van je nalatenschap wordt geïnvesteerd in sociale projecten

Een oplossing voor mensen die sociaal kwetsbaar zijn

Ook vlak in onze buurt is het leven voor veel mensen vandaag hard. Meer dan 1 op 8 kinderen in Vlaanderen en Brussel loopt het risico op armoede. Hun levenskwaliteit moet dringend verbeteren. En dat is perfect mogelijk.

Sociale tewerkstelling en kwaliteitsvolle huisvesting vormen een hefboom om uit de spiraal van armoede te geraken. Tal van vernieuwende projecten gaan al volop voor een andere en betere samenleving, met meer kansen voor kwetsbare kinderen en volwassenen.

Hefboom zet al meer dan 30 jaar zijn schouders onder die broodnodige projecten. Hefboom investeert jaarlijks rond de 15 miljoen euro in sociale en maatschappelijke projecten. Dat financiële draagvlak van verandering bouwen we graag samen met jou verder uit.

Laat een onvergetelijke indruk na wanneer je vertrekt

Op een dag zal je er niet meer zijn. Daar denk je vast liever niet aan, maar toch kan je er vandaag al voor zorgen dat jouw goedheid verder leeft. Door in je testament Hefboom vzw als goed doel begunstigde aan te duiden binnen een duolegaat, blijf je er zijn voor mensen die dat nodig hebben.