Renteloze Kunstlening

Lenen tot

€ 7.000

Rentevoet

0%

Maximale looptijd

24 maanden

Lening voor particuliere kunstliefhebbers 

Droom jij ook van een kunstwerk in huis? Of een uniek designobject waar een verhaal aan vasthangt? De Kunstlening helpt je daar een handje bij.  

De Kunstlening is een initiatief om ervaren en minder ervaren kunstliefhebbers de kans te geven om werk van Vlaamse en Brusselse kunstenaars te ontdekken en in huis te halen.  

Voor wie is de Kunstlening en hoe werkt het? 

Elke particulier kan een Kunstlening aanvragen voor privédoeleinden. Ze is niet bestemd voor bedrijven.  

Het is een lening op afbetaling (consumentenkrediet) voor de aankoop van een kunstwerk. Je kan van € 500 tot € 7.000 euro renteloos lenen en terugbetalen op maximaal 2 jaar. Je leent aan een jaarlijks kostenpercentage (JKP) van 0 %. Je betaalt dus geen rente.  

Wat en bij wie kan ik een kunstwerk aankopen? 

Je kan een kunstwerk aankopen bij een netwerk van partnerkunstgaleries. Zowel beeldende als toegepaste kunst komt in aanmerking, zolang het gaat om unieke stukken of werk in beperkte oplage. Het medium speelt geen rol, je kan dus kiezen voor een schilderij, beeldhouwwerk, foto, installatie of zelfs een performance. 

Simuleer je Kunstlening

Let op, geld lenen kost ook geld. 

Dit is een lening op afbetaling. Bestemd voor de aankoop van een kunstwerk aangeboden door een partnergalerie, met vaste debetrentevoet van 0 % en jaarlijks kostenpercentage (JKP) van 0 %. 

Voorbeelden: 

Om een lening te ontvangen moet jouw kredietdossier eerst door ons team bij Hefboom goedgekeurd worden. 

Heb je een klacht? Neem dan contact op met onze klantendienst bij Hefboom: Cellebroersstraat 16B, 1000 Brussel, tel. 02 205 17 20 of e-mail: hefboom@hefboom.be. Ben je niet tevreden over onze reactie op jouw klacht? Dan kan je contact opnemen met Ombudsfin, de ombudsdienst voor financiële diensten: Koning Albert II-laan 8 bus 2, 1000 Brussel, tel. 02 545 77 70 of e-mail: Ombudsman@Ombudsfin.be.

Of neem rechtstreeks contact op:

Mike Manarpies

Kredietconsulent

+32 (0)2 205 17 31

“Ik ga tot het uiterste voor onze klanten, ook als het moeilijke vragen zijn. Mensen verdienen eerlijke kansen.