Kunstlening

 

De KunstleningKunst Aan Zet

Voor particuliere kunstliefhebbers

Droom jij ook van een kunstwerk in huis? Of een uniek designobject waar een verhaal aan vasthangt? De Kunstlening geeft je een duwtje in de rug. Een kunstwerk of uniek designobject van een Vlaamse of Brusselse kunstenaar betaal je nu in schijfjes. Je kan 500 tot 7.000 euro renteloos lenen en terugbetalen op maximaal 2 jaar.

Wat is een Kunstlening?

De Kunstlening van Kunst Aan Zet is een lening op afbetaling vanaf 500 euro tot maximaal 7.000 euro, terug te betalen op maximaal 2 jaar, voor de aankoop van een kunstwerk aangeboden door één van de partnergalerijen. Je leent aan een jaarlijks kostenpercentage (JPK) van 0 %. Je betaalt dus geen rente.

Voor wie?

De Kunstlening is een lening op afbetaling voor privédoeleinden. Iedereen kan als particulier een Kunstlening aanvragen.

Wat kan ik aankopen via een Kunstlening?

De Kunstlening is een initiatief dat ervaren en minder ervaren kunstliefhebbers de kans geeft om werk van Vlaamse en Brusselse kunstenaars te ontdekken en in huis te halen. Op die manier geven we ook onze kunstenaars een extra ondersteuning, door een nieuw publiek in contact te brengen met hun werk.

Bij een netwerk van partnerkunstgaleries zal je een kunstwerk kunnen kopen dat je kan afbetalen via de Kunstlening. Zowel beeldende als toegepaste kunst komt in aanmerking, zolang het gaat om unieke stukken of werk in beperkte oplage. Het medium speelt geen rol, je kan dus kiezen voor een schilderij, beeldhouwwerk, foto, installatie of zelfs een performance.

Simuleer je Kunstlening

Let op, geld lenen kost ook geld.

Lening op afbetaling bestemd voor de aankoop van een kunstwerk aangeboden door een partnergalerie, met vaste debetrentevoet van 0 % en jaarlijks kostenpercentage (JKP) van 0 %.

Representatieve voorbeelden:

  • Voor de financiering van de aankoop van een kunstwerk met een contante prijs van € 1000, betaal je 12 maandaflossingen van € 83,33. Het totaal door jou terug te betalen bedrag is dan € 1.000.
  • Voor de financiering van de aankoop van een kunstwerk met een contante prijs van € 6000, betaal je 24 maandaflossingen van € 250,00. Het totaal door jou terug te betalen bedrag is dan € 6000.

Aanbod beschikbaar online via de website van Hefboom, onder voorbehoud van aanvaarding van jouw kredietdossier door Hefboom cv.

Heb je vragen, neem dan contact op met Hefboom. We helpen je graag verder.

 

Kunstlening aanvragen

Heb je een klacht? Neem dan contact op met de klantendienst van Hefboom: Cellebroersstraat 16B, 1000 Brussel, tel. 02 205 17 20 of e-mail: hefboom@hefboom.be. Ben je niet tevreden over onze reactie op jouw klacht? Neem dan contact op met Ombudsfin, de ombudsdienst voor financiële diensten: Koning Albert II-laan 8 bus 2, 1000 Brussel, tel. 02 545 77 70 of e-mail: Ombudsman@Ombudsfin.be.