COVID-19: Het Hefboom-team blijft ter beschikking!

Door de recente ontwikkelingen in verband met het Corona-virus & de maatregelen ter voorkoming van de verspreiding van het virus, hebben wij onze werking aangepast. De meeste van onze medewerkers werken van thuis uit en zijn bereikbaar tijdens de kantooruren. We blijven aan de slag!

Heb je vragen? Wij blijven graag tot je dienst.

Je kan ons bereiken via e-mail en via mobiele telefoon, ook de meeste van onze vaste telefoonlijnen zijn doorgeschakeld naar mobiele lijnen. Zoek je exacte contactgegevens van een medewerker, contacteer ons op 02/205.17.20 of hefboom@hefboom.be.

Een minimale dienstverlening wordt voorzien op kantoor in Brussel voor de ontvangst van officiële correspondentie, het borgen van de informatica-infrastructuur & de essentiële communicatie.

Mogen we uitdrukkelijk vragen om onze kantoren niet te bezoeken met het oog op de beperking van het verspreidingsrisico? We geven absolute prioriteit aan communicatie via telefoon, e-mail of desgewenst teleconference (Skype, Zoom …). Het kan gebeuren dat het antwoord iets langer op zich laat wachten dan gebruikelijk, we hopen op je begrip.

Contacteer ons en we bekijken samen hoe we een oplossing kunnen vinden.

Heb je vragen over de mogelijke gevolgen van het Coronavirus op bijvoorbeeld je kredietovereenkomst of op een adviesopdracht? Contacteer ons en we bekijken samen hoe we een oplossing kunnen vinden.
We volgen de evoluties op de voet en houden je op de hoogte met updates wanneer nuttig.

Zorg goed voor uzelf en de mensen om u heen!
Het Hefboom-team