Contact

Hefboom cvba & Hefboom vzw

Wij helpen je graag verder

Hefboom cvba & vzw

Vooruitgangstraat 333 bus 5
1030  Brussel

t +32 (0)2 205 17 20

hefboom@hefboom.be

Hefboom ligt op wandelafstand van het station Brussel Noord. Je komt dadelijk in de Vooruitgangstraat terecht als je in het station uitgang Noord neemt (rechts richting Schaarbeek).

Hefboom is ook vlot bereikbaar met de tram: lijnen 52, 55, 56, 81 en 90, allemaal op de Noord-Zuidverbinding. Stap af aan halte Thomas (2de halte na Brussel Noord vanuit het centrum, 1ste halte na het Liedtsplein vanuit Schaarbeek). Hefboom ligt tegenover de tramhalte.

Als je met de auto komt vanuit Gent (via E40), volg je richting Brussel centrum. In de Leopold II-tunnel neem je afrit centrum. Neem links de Albert II-laan tot de eerste lichten na de rotonde. Sla rechts af. Sla links af ter hoogte van station Brussel Noord. Dat is de Vooruitgangstraat.

Vanuit Luik (via E40) volg je richting Brussel centrum. Volg de Reyerstunnel. Sla rechts af op de eerste rotonde. In de Wetstraat neem je aan het kruispunt met de Kunstlaan de Leopold II-tunnel. Neem de afrit centrum en volg links de Albert II-laan tot de eerste lichten na de rotonde. Sla rechts af. Sla links af ter hoogte van station Brussel Noord. Dat is de Vooruitgangstraat.

 

 

Hefboom - Contactformulier

  • Indien u graag telefonisch gecontacteerd wordt, laat dan hier uw telefoonnummer na.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.