Het moederboomeffect: werken in complexiteit

Ben jij pionier in het ontwikkelen van innovatieve (zorg)concepten en praktijken die diverse levensdomeinen raken? Wil jouw initiatief op een complex maatschappelijk vraagstuk een innovatief én betekenisvol antwoord bieden? Dan weet jij als geen ander dat je hierbij moet navigeren in complexiteit. Het betekent ook dat we bestaande referentiekaders soms durven loslaten zodat effectievere praktijken kunnen ontstaan. In deze workshop nodigen we jou uit om je te laten inspireren én uitdagen door andere pioniers in het vinden van antwoorden op uitdagingen waar jullie voor staan.

Wat houdt deze training in?

Het moederboomeffect: navigeren door complexiteit in sectoren van verandering‘ is een workshop voor visionairen die werken aan grensverleggende (zorg)concepten.

Doelgroep en doelstellingen

Deze workshop is speciaal ontworpen voor professionals zoals jij die werkzaam zijn in sectoren waar impact geen rechtlijnig verhaal is en waar complexiteit een integraal onderdeel vormt van je werk. 

Je bent zelf pionier in het werken in complexe omgevingen. Dat hoeven wij jou niet aan te leren, je doet het al.  Net zoals een moederboom de eerste van haar soort kan zijn op een specifieke locatie, ben je iemand die op een bepaald moment, op een bepaalde plek, niet verwachte dingen samenbrengt en van daaruit iets nieuws laat ontstaan. Dat is het pionierswerk dat jij verricht.

Dat is een complex proces, waar je ook van elkaar kunt leren. Er kan kruisbestuiving ontstaan die het geheel voedt en nieuwe aanpakken van complexe problemen mogelijk maakt. Daarin willen we je in deze workshop begeleiden.

Wat mag je verwachten?

In de sectoren waarin je werkt, wordt je dagelijks geconfronteerd met complexiteit. We begeleiden jullie doorheen een aantal kernvragen om je te helpen hierdoor te navigeren: 

Praktisch

Datum: woensdag 8 mei 2024 van 9u30-16u

Locatie: Hefboom, Cellebroersstraat 16b, 1000 Brussel

Prijs: 278,3 EUR incl. btw, inclusief koffie, thee, water en lunch.

Korting: Is jouw organisatie aangesloten bij CASE via collectief.coop? Dan heb je recht op een korting van 10%.

Contact

Heb je vragen over deze training? Onze trainers helpen je graag verder :

Schrijf je hier in:

"(*)" geeft vereiste velden aan

Deze wordt vermeld op de factuur
Straat + nummer, postcode + gemeente
Kortingstarief?
Geef ons zeker een seintje via dit formulier, dan zorgen we samen voor een zo comfortabel mogelijke toegang tot de locatie.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.