Zakelijk advies

Voor wie bieden we consultingdiensten?  

Goed beheer van een organisatie of project is een absolute voorwaarde om succesvol te zijn. Elke organisatie, project of burgerinitiatief heeft af en toe nood aan een partner die mee nadenkt, zorgt voor extra input of die de lijnen uitzet.   

Van nieuw initiatief tot groot bedrijf, Hefboom werkt op maat van jouw vragen en behoeften. 

Een partner voor zakelijke kwesties 

Een goed zakelijk en financieel beleid is de noodzakelijke bedding om activiteiten te dragen. Van kostprijsberekening tot meerjarenbegroting, een doorlichting van je bestuur tot de oprichting van een cv,.. Wij worden enthousiast van de zakelijke kant van sociaal en duurzaam ondernemen.  

De vragen die we vaak horen en waar we graag mee aan de slag gaan zijn: 

Welke begeleiding bieden we?  

Dat is onze job en de meerwaarde die we jou beloven.

Op zoek naar een gepaste aanpak voor jouw zakelijke vraagstukken?


Zakelijke trainingen in de kijker

Financiële vorming

Deze training is bedoeld voor niet-financiële profielen. Gedurende 5 halve dagen krijg je een solide basis in financiële kennis en financieel management. Tijdens de 5 modules leer je hoe je een financiële structuur opbouwt, hoe je financiële informatie begrijpt en beheert en over kasplanning en financiële rapportering.

Commerciële training

Voor vele medewerkers van sociale ondernemingen is verkopen iets wat echt wel buiten hun comfortzone ligt. Tijdens deze opleiding leer je commercieel te denken en handelen binnen die sociale context. De training bestaat uit drie modules waarin je getraind wordt in het verkopen (zelfs als verkopen niet in je bloed zit), in goed klantencontact en hoe je tot een uniek en aantrekkelijk aanbod komt in plaats van enkel te concurreren op prijs: 


Meer informatie:

Rudi Ceunen

Senior Consultant

+32 (0)2 205 17 32

+32 (0)495 18 13 89

“Alles is moeilijk voor het gemakkelijk is.”

Begeleiding bij doorstart en professionalisering van GiPSo