Hefboom en Innec lanceren Case, centrale aankoop voor sociale economie

Case, de centrale aankoop voor sociale economie is er!

We waren lang in blijde verwachting, maar nu kunnen we jullie vol trots CASE cvba voorstellen, de nieuwe aankoopcentrale voor de sector sociale economie.

Onze voornaamste doelstelling bestaat erin om sociale economiebedrijven in Vlaanderen te laten besparen op (aankoop)kosten, zodat ze meer middelen overhouden om te investeren in sociale tewerkstelling. De CASE-aankoop-centrale wil de aankopen van haar coöperanten zoveel als mogelijk bundelen. Op die manier kunnen betere aankoopvoorwaarden bij de producenten of leveranciers bekomen worden en verloopt het aankoopproces van de aangesloten coöperanten efficiënter.

Door aan te sluiten bij CASE cvba wordt je onderneming een stukje mede-eigenaar. We gaan bij CASE dus voor ruim gedragen eigenaarschap waarin elke onderneming mee kan denken en beslissen over het productaanbod, de opmaak van de bestekken, de gunning,… CASE cvba is niet alleen een aankoopcentrale voor maar zeker ook van de sociale economie.

‘Kees’ is ondertussen al een flink kereltje, maar heeft jou nodig om uit te groeien tot een steunpilaar voor onze sector.

Kom naar één van onze gratis CASE-borrels om kennis te maken met het productaanbod en de werking. Je bent van harte uitgenodigd.

① NEW HOLLAND maandag 20 maart 2017
Léon Claeysstraat 3A, 8210 Zedelgem

② OXFORD BIKES woensdag 22 maart 2017
Industriepark-Noord 24, 9100 Sint-Niklaas

③ ENTIRIS woensdag 29 maart 2017
Gaston Geenslaan 92, 3200 Aarschot

 

Ontdek het programma en schrijf in