Werken bij Hefboom

Word jij onze nieuwe collega?

Werken bij Hefboom iets voor jou?

Werken bij Hefboom is mee bouwen aan het Hefboomeffect. Heb je de nodige professionele ervaring, ben je maatschappelijk geëngageerd en gedreven om mee te bouwen aan het Hefboomeffect? Is werken voor de sociale en duurzame economie wel iets voor jou? Dan word jij misschien onze nieuwe collega.

Momenteel kijken we uit naar een nieuwe

Algemeen directeur (m/v)

Je functie

Samen met de raad van bestuur ontwikkel je de visie en strategie van Hefboom, rekening houdende met de maatschappelijke evoluties en behoeften. Je realiseert daarbij een goed evenwicht tussen de maatschappelijk doelstelling en een duurzaam financieel en economisch resultaat. Samen met het directiecomité en medewerkers, vertaal je de strategie naar operationele doelstellingen. Je zet een structuur op die bijdraagt tot een vlotte en efficiënte realisatie van de doelstellingen.

Je draagt de verantwoordelijkheid over de verschillende activiteiten van Hefboom: financieringsactiviteiten, dienstverlening, adviesverlening en projecten. Je bent bereid voor specifieke activiteiten en/of projecten de operationele leiding op te nemen. De algemeen directeur draagt de algemene verantwoordelijkheid over de verschillende managementdomeinen: financieel beheer, medewerkersbeleid, communicatie, aandeelhoudersrelaties, enz..

Je vertegenwoordigt Hefboom ten aanzien van externe contacten zoals administratieve en politieke overheden middenveldorganisaties, financiële instellingen, sectorfederaties, enz.. Je neemt ook enkele relevante bestuursmandaten op in andere organisaties en ondernemingen.

Je profiel

  • Universitair niveau & relevante opleiding
  • Ruime professionele ervaring
  • Affiniteit met de coöperatieve wereld en de social profit sector
  • Affiniteit met ondernemerschap en projectwerking
  • Teamspeler die met mensen in dialoog treedt, kan motiveren en mobiliseren
  • Probleemoplossend
  • Kennis van IT en talen is een pluspunt

Ons aanbod

  • Voltijdse arbeidsovereenkomst van onbepaalde duur;
  • een competitief verloningspakket;
  • een boeiende en gevarieerde job in een organisatie die staat voor maatschappelijke waarden als tewerkstelling van kansengroepen, mens- en milieuvriendelijk ondernemen, enz..

Interesse?

U richt uw sollicitatiebrief met motivatie, en uw CV vóór 5 maart 2018 aan prof. dr. Antoon Vandevelde via voorzitter@hefboom.be. Voor meer informatie contacteert u Dirk Dalle op 02 / 205 17 20.

Maak alvast kennis met het Hefboom-team.

Onze mensen

Momenteel heeft Hefboom geen andere vacatures maar je kan steeds spontaan solliciteren. Overtuig ons van wat je kan betekenen voor Hefboom en we nemen je motivatie en CV op in onze database van sollicitaties.