Inschrijving – Coöperatief ondernemen in zorg en welzijn

Kansen van coöperatief ondernemen in zorg en welzijn

GRATIS INSCHRIJVEN

Studie- en inspiratieavonden

Socialeeconomie.be nodigt u uit om mee te stappen in een traject rond coöperatief ondernemen in zorg en welzijn. Tijdens dit traject kan u kennismaken met (het statuut van) de coöperatieve onderneming en krijgt u meer informatie over de kansen van coöperatief ondernemen voor uw organisatie.

Meer informatie over coöperatief ondernemen in zorg en welzijn

Om tegemoet te komen aan de vragen en noden die de sector heeft over de coöperatie als mogelijke organisatievorm organiseren we in juni 2017 alvast twee studie- en inspiratieavonden.

Wanneer en waar

  • 12 juni in Gebouw De Noker (vzw Emmaüs), Nokerstraat 4, 2800 Mechelen, 17.00 tot 21.00 uur.
  • 21 juni in Psychiatrisch Ziekenhuis Onzelievevrouw, Koning Albert I-laan 8, 8200 Brugge, 17.00 tot 21.00 uur.

Voor wie

Directies, leden van de raad van bestuur, leden van algemene vergadering en medewerkers van door Vlaanderen erkende voorzieningen binnen zorg en welzijn.

Verdiepende gesprekken

Deelnemende organisaties kunnen op deze dagen een individueel feedbackgesprek (30 à  60 minuten) krijgen over hun coöperatieve vraagstukken (14.30 – 17.30 uur).

Bevraging

In deze beknopte vragenlijst peilen we naar de kennis en ervaring van welzijns- en zorgorganisaties over coöperatief ondernemen. De vragenlijst kan u hier vinden. Het invullen van deze online vragenlijst duurt slechts vijf minuten en kan tot 10 mei. We vragen aan deelnemers van de studieavonden om vooraf de vragenlijst in te vullen.

Meer informatie

Voor meer informatie over dit project kan u terecht bij Grieke Forceville, grieke.forceville@hefboom.be of via 0498 24 47 99.

Deelnemen

Deelname is gratis. Het definitieve programma wordt u nadien toegezonden. Via onderstaande formulier kan u zich inschrijven

Inschrijvingsformulier event coöperatief ondernemen in zorg en welzijn

  • Vul een waarde tussen 0 en 15 in.

Dit traject wordt gefinancierd door de Vlaamse overheid in opdracht van de Vlaamse minister van Sociale Economie. Hefboom en zijn partner Cera geven, in samenwerking met de koepels van zorg en welzijn, SOM, het Vlaams Welzijnsverbond en Zorgnet-Icuro, vorm aan dit traject.

Vlaanderen Sociale Economie Adviessociale economie